Sunday, 17 April 2016

Clingy.

Salam alaykum.

For the first time in my life, duduk jauh dengan family. Benda yang saya takleh imagine sampai sekarang is, tak jumpa diorang about 2 months dah kot Ya Allah I'm so strong. Semoga di beri kekuatan, inshaaAllah


Yes, tak nafikan yang benda bukan apa sangat pun tapi macam hek eleh homesick terlebih sesikit nak rindu rumah rindu ummi abah/adik adik. Grow up sikit centu tapi takleh lah. Dia macam separuh jiwa ku mati, gitu, ceyy. Hihi.



Not everything can be the way you want it to be. Learn to be patient. Tak semua yang kita nak, kita akan dapat. I always remind myself yang Allah akan uji kita dengan sesuatu yang kita rasa kita tak boleh kalau takdak. Saya pernah luah dekat ummi abah yang 'along tak kisah along takde satu apa pun kat dunia ni asalkan ada ummi abah' then both of them macam cry cry pulak sobs.


Things will get better. Allah promised us twice so have faith. Be sabr. You know He always there. Is watching. Is taking care of you.


I'M 23 YEARS OLD and I cried almost everyday. Your daughter is too much sometimes, mom dad.