Sunday, 26 August 2012

alhamdulillah for everything Allah . saya bahagia dengan hidup saya. :)

assalamualaikum ^__^



habis sudah episod raya. kunjung sana kunjung sini. and now, masa untuk turn off mood raya. turn on balik mood test, kuiz, and esaimen yang okay, sangat banyak dan melambung tinggi atas meja niaaaaaa !!!

*hati terasa berat nak balik uitm esok :(

tadi after penat pack barang dlm luggage, *konon banyak :) , nia sempat duduk and berbual dgn my umi terchentaaa ^^ then sambil tu kitaorang brbual pasal my aunt punye solemnization yang baru lepas, i mean hari raya kedua hari tu. alhamdulillah semuanya berjalan lancar and her function actually tersangatlah grand. dengan family nya yang semua balik, xkira la dlm atau luar negara. nia la yang eksaited kemain. org lain punye majlis, nia pulak sebokk interframe dlm pic2 yang di ambil jugak oleh my pak cik yang ohsemm. ^^

then lpas ckp2 tu, umi bersuara ' Strong relationship with families is also a gift from Allah. Not everyone has it. i love my lil daughter, from the first day i hold you and till the times when i will let you go with your imam, im your mom. *hugs T_T

terus la air mata cik nia pun jatuh atas bahu my mom. :( uhukk, touching bila umi ckp cenggitu. along sedar umi yang hidup along memang di kelilingi org2 yang sgt rapat dan syg kan along, and thats why i've told you that, I'm in love with The Creator . I'm in love with those people HE Had given me in my life. Allahurabbi.

One of the best idol and most amazing woman i've ever met is, my umi. ^^

dikurniakan family yang besar, then semuanya rapat dan manjakan nia, sangat lah bersyukur. sahabat2 yang sangat memahami, ' WELEO ' , WE LOVE EACH OTHER. raya tahun depan kita gathering lagi ye :)







2 comments:

ryzna sha said...

sy pun rasa mlas2 lepas raya ni . haha

nia razlan said...

ehee, memang la kan. kita rase mlas sgt nk balik kampus. tp kena kuatkan dri jgk la, adoiii :D